Volg ons op:
FEED

gecertificeerde bewerking van vetzuren

Feed

ONTSLIJMEN

Zekerheid van een optimale kwaliteit voor verdere bewerking.

Ontslijmen

SMELTEN

Voor zowel technische vetten als food, tevens kosher.

Smelten

ZUIVEREN

Geef het product door zuivering zijn oorspronkelijke waarde terug.

Zuiveren

OVER OLEOFILL

Oleofill is een onafhankelijk bedrijf dat actief is in het bewerken van plantaardige oliën en vetten. Sinds de oprichting in 2006 zijn wij gevestigd aan de Pioniersweg 51 te Dronten. Wij hebben de beschikking over een bedrijfsruimte van 2400 m² en een buitenterrein van 1000 m². Op het buitenterrein staan 15 opslagtanks met een minimale capaciteit van 57 ton per tank.

Flexibel
Kenmerkend is onze platte organisatie, waardoor wij snel en slagvaardig kunnen handelen voor onze opdrachtgevers. Oleofill is een flexibel bedrijf dat graag met u meedenkt en dat stapje extra doet. Tevens staan wij open voor nieuwe ideeën en activiteiten.

Duurzaam
Bij het uitvoeren van alle werkzaamheden heeft Oleofill oog voor mens en milieu. Een duurzame bedrijfsvoering staat bij ons immers hoog in het vaandel.

SNELHEID

Oleofill is een bedrijf met korte lijnen. Snelle doorlooptijden zijn in uw en ons belang. In overleg met onze opdrachtgevers stellen wij de juiste prioriteiten.

FLEXIBILITEIT

Indien gewenst kan Oleofill extra diensten uitvoeren. Hierbij valt te denken aan opslag, afvullen, opwarmen, legen van flexitanks, etc. In overleg zijn niet genoemde diensten altijd met ons bespreekbaar.

DIENSTVERLENING

Onze organisatie is er op gericht onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn. Of het nu gaat over bewerkingen, advies, analyses en documentatie.

ONAFHANKELIJKHEID

Oleofill is een zelfstandig en onafhankelijk bedrijf. Wij zijn een zuivere dienstverlener en doen niet aan in- of verkoop van grondstoffen. Wij hebben geen dubbele agenda en hebben geen ander belang dan tevredenheid van onze klanten.

 

CERTIFICERING

 
GMP+
EU BIO SKAL
Eko
ISO
 
 

CONTACT


.
.
.
Pioniersweg 51
8251 KT Dronten

0321-318334

Directeur: Frits Vleeshouwers
06-23901236

info@oleofill.nl

CONTACTFORMULIER

 

© Oleofill – 2016